Droog haar modelleren

Mijn neef houdt ervan om met haar haar te spelen, je kunt haar nog steeds aaien en haar ook borstelen. Het zit er echt in, wil alles er mooi uit laten zien, men kan een vlecht een dozijn keer aanbrengen, altijd haarbogen aantrekken of spelden. De meesten begeren schoolproductie en -creatie voor hen. Haar recente creatie van Princess Joker bestond ook origineel en ik zou graag een perfect kapsel en jurk willen. In de eerste plaats zou mijn moeder haar kleine vlechten vlechten met bogen erin geplaatst. Na een moment zei de prachtige elfjarige nee, nee en niet één keer. Het zal leuker zijn om in het interieur te wachten ... en zo begon het. Een halfuur management en hun planning. Ze zag er prachtig uit als een echte prinses. En terwijl ze bij de prinsessen bleef, veranderde ze snel genoeg van gedachten. Het betekent niet dat er slechts twee uur verstreken zijn sinds het begin van kennismaking met het spektakel. Plots veranderde het idee volledig, terwijl het in haar toespraak bijna niets leek op "nieeee, ik hou niet van, waarin ik me geen aristocraten herinner, wat een slaaf voor haar". Ze vond een nieuw kapsel uit, speldde haar haar in de constructie van een losse coca. Gelukkig, zoals ik hierboven heb geschreven, hebben we al de vaardigheid om haar haar vast te pinnen, dus dat ging ook bijzonder snel. Haar moeder, aan mijn zijde, vanaf de volgende en twintig minuten was alles.