Haar met pony opzij

Mijn neef houdt van spelen met haar, je kunt het meestal aaien, kammen en extra maken. Het is ook echt in beslag genomen, dat wil dat alles er prachtig uitziet, kan men een vlecht vijf keer verbeteren, soms haarbogen opleggen, of een manchet inbrengen. Hij houdt van schoolspelen en ze maken. Haar nieuwe rol als Queen of Mischief was zowel leuk als ik wilde een perfect kapsel en jurk. Eerst spuwde mama een paar vlechten met strikken erin. Later zei dit charmante meisje nee, nee, niet nog een keer. Zo zal ik in beheerd haar kijken .... en het begon. Tijd van management ook hun modellering. Ze zag er prachtig uit als een echte prinses. En terwijl ze zich met verwende meisjes associeerde, veranderde ze snel van gedachten. Niet tot de laatste, het was meer dan twee uur geleden sinds het begin van de kennismaking met de voorstelling. Onverwacht ... volledig het idee veranderd, en in haar taal klonk het min of meer als "nieeee, ik vind het niet leuk, want ik herinner me geen aristocraten, hoogstens zijn ondergeschikte." Ze eiste een nieuw kapsel, gestapeld haar in het perspectief van een gevulde coca. Omdat, zoals ze eerder zei, we nu een oefening hebben in het plannen van haar haar, ging het allemaal bijzonder snel. Haar moeder, aan mijn zijde, was vanaf de volgende en twintig minuten klaar.

Kankusta Duo

Bekijk het aanbod van haarclips